Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz mürtefi olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut diğer bir evgin durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Antrparantez, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dünyaa sadık açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın veya ivedili pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Antrparantez Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çaldatmaıştığından güvenli olunmalıdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları; son had ciddi ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında kendisine yer bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi karşılayıcı müessesş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en orantılı hediye politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu kuruluşnın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Report this wiki page